|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » LifeStyle » Scapa de colacei cu aceste trucuri!
  • Urmareste-ne!

Scapa de colacei cu aceste trucuri! 

Pentru majoritatea femeilor, eliminarea aspectul inestetic reprezinta o adevarataprovocare intrucat zona in care apar colaceii nu este una tocmai usor de lucrat. Chiar si asa, exista solutii la care pot apela si pe care le pot pune in practicaacasa.
Tinta principala a exercitiilor fizice pe care trebuie sa le faci este zona laterala a abdomenului. Foloseste o minge medicinala si una de stabilitate si repeta miscarile de treizeci de ori pe zi.
1. Aseaza-te cu spatele pe minge si intinde-ti picioarele pe podea. Tine o minge medicinala la nivelul pieptului.
Mentinand partea dorsala pe minge, intoarce-ti usor trunchiul pana in momentul in care mingea ajunge foarte aproape de sol. Repeta exercitiul si in partea opusa.
2. Sprijina-te in maini si pune-ti picioarele pe mingea de stabilitate. Incordeaza abdomenul si indoaie genunchii astfel incat sa poti apropia mingea spre piept. Repeta miscarile.
Acest exercitiu te va pune putin in dificultate deoarece nu va fi usor sa-ti mentii echilibrul. Straduieste-te sa ramai pe pozitie si concentreaza-te pe modul in care iti incordezi muschii.
3. Intinde-te pe podea si tine in mana mingea medicinala deasupra capului. Tine genunchii intr-un unghi de 90 de grade si sprijina picioarele de pamant.
Imitand miscarea clasica de abdomen, muta mingea dintr-o parte intr-alta si repeta exercitiile.

 

Adauga un comentariu