|marți, septembrie 21, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » SCANDALUL DE LA MEDIEŞ CONTINUĂ
  • Urmareste-ne!

SCANDALUL DE LA MEDIEŞ CONTINUĂ 

PDL-iştii sătmăreni cer demiterea celor doi consilieri
de la Medieşu Aurit, care au trădat partidul
la alegerile din iunie 2012. Cu toate că conducerea
PDL Satu Mare a făcut demersuri la Prefectură,
cei doi consilieri continuă să participe la şedinţe.

Petre Mureşan, preşedintele PDL Satu Mare, într-o conferinţă de presă organizată astăzi a declarat că primarul din Medieşu Aurit, Silviu Zetea, împreună cu consilierii USL din localitate continuă să dezinformeze sătenii spunându-le că cei doi consilieri PDL rămaşi în CL refuză să voteze proiectele de hotărâre care ar duce la dezvoltarea comunităţii. Mureşan susţine, împreună cu fostul primar de la Medieş, Gheorghe Robaş că duminică, Zetea le-a adus acestora acuze grave într-o şedinţă publică.

Iniţial PDL Medieşu Aurit a avut 5 consilieri din care în campania din anul trecut doi au trecut la USL şi unul a renunţat la mandat. Cu toate acestea cei doi care au negociat cu USL-ul continuă să participe la şedinţe cu toate că, potrivit lui Adrian Cozma, preşedintele OT-PDL Satu Mare, consilierii care trec de la un partid la altul îşi pierd automat mandatul. Mureşan spune că primarul şi conducerea Primăriei refuză să pună în aplicare această prevedere legală.

Dacă primarul Zetea nu intervine pentru a aplana acest scandal, PDL-iştii ameninţă cu instanţa, spunând că vor acţiona Primăria de la Medieş în judecată pentru a clarifica situaţia creată.