|vineri, decembrie 8, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Scandal la un bar din Craidorolţ
  • Urmareste-ne!

Scandal la un bar din Craidorolţ 

În seara zilei de 12 februarie a.c., în jurul orelor 22.30, poliţiştii din cadrul SecţieiScandal la un bar din Craidorolţ 6 Poliţiei Rurală Tăşnad au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, despre faptul că la un bar  din Craidorolţ, ar fi avut loc o altecaţie.

Oamenii legii sosiţi la faţa locului au stabilit că V. Iuliu, de 39 ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a cerut de la K. Andrei, de 26 ani, din Eriu Sîncrai, telefonul mobil, pentru a-l examina, după care a refuzat să îl restituie, motivând că acesta i-ar fi dator cu suma de 300 lei. V. Iuliu a părăsit localul cu telefonul asupra sa, dar nu înainte de a-i aplica mai multe lovituri cu pumnii persoanei vătămate, care a insistat să-i fie restituit telefonul.

La scurt timp, făptuitorul a revenit însoţit de  doi barbaţi, în vârstă de 28, repectiv 31 de ani, din localitate, toţi trei lovindu-i în mod repetat pe K. Andrei şi pe K. Ludovic, de 32 ani, din Satu Mic. În urma agresiunilor cei doi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Carei, unde au primit îngrijiri medicale .

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de tâlhărie calificată şi loviri sau alte violenţe.

Adauga un comentariu