|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Şantaj- Bărbat prins în flagrant în timp ce ridica banii de la Oficiul Poştal
  • Urmareste-ne!

Şantaj- Bărbat prins în flagrant în timp ce ridica banii de la Oficiul Poştal 

Politistii Serviciului Investigații Criminale, în colaborare cu luptătorii din cadrulŞantaj- Bărbat prins în flagrant în timp ce ridica banii de la Oficiul Poştal SAS si sub directa coordonare a Parchetului de pe langa Judecătoria Satu Mare, l-au prins in flagrant pe B. Andrei, de 27 ani,  din Satu Mare, cunoscut cu antecedente penale, în timp ce ridica,  de la un Oficiu Poştal din Satu Mare,  un plic cu bani.

Sesizarea a fost făcută de S. Sergiu de 26 ani, din Chereuşa, în conţinutul căreia arăta faptul că în data de 03 februarie a.c. persoane necunoscute i-au trimis la domiciliu o scrisoare prin care îi solicitau suma de 500 de euro pentru a nu divulga presupuse infracțiuni pe care acesta sau membrii familiei acestuia le-ar fi săvârșit, urmand ca banii sa fie expediati intr-un plic la un Oficiu Postal din Satu Mare, pe numele tânărului de 27 ani.

Suspectul este cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Satu Mare pentru a dispune măsurile legale ce se impun.

Adauga un comentariu