|duminică, septembrie 26, 2021
Sunteti aici: Home » Timp liber » S-a ales noua Miss World 2013 Romania
  • Urmareste-ne!

S-a ales noua Miss World 2013 Romania 

Tanara Andreea Chiru a fost desemnata
castigatoare a competitiei Miss World 2013
 Romania intr-un concurs care s-a desfasurat
joi seara in Club Ambasad’Or Otopeni.

 

Tanara in varsta de 20 de ani, din Braila, cu dimensiunile 90-65-96, va reprezenta Romania in cadrul celei mai importante competitii internationale de frumusete – Miss World 2013 – care se va desfasura in Indonezia, in perioada 2-30 septembrie 2013.

„Sunt foarte emotionata. Ma simt ca o printesa. Nu mi-a venit sa cred ca am luat acest titlu. Sper sa reprezint cu succes tara si sa dau dovada ca sunt cea mai buna. Toate fetele au fost frumoase, ma bucur pentru cele care au castigat impreuna cu mine, iar celelalte sa nu fie suparate ca nu au luat nimic, pentru ca toate sunt superbe”, a declarat tanara imediat dupa ce a primit titlul de Miss World 2013 Romania.

Ea a spus ca isi doreste sa reprezinte cat mai bine Romania in concursul care va avea loc in Indonezia si ca spera sa reuseasca o clasare pe un loc cat mai sus.

Andreea Chiru a declarat ca nu este la primul concurs de frumusete, ea participand in urma cu trei ani la o competitie similara, iar in urma cu un an, in octombrie 2012, a fost declarata castigatoare la concursul Miss Bride.

Distinctia pentru popularitate, Premiul „Miss Internet World 2013 Romania”, i-a fost inmanata Ioanei Braniste, in varsta de 20 de ani, care a acumulat cele mai multe like-uri pe pagina oficiala de Facebook a Miss World Romania.

Premiul special Premier Palace a fost castigat de tanara in varsta de 17 ani Cosmina Serb, cea care a intrat, de altfel, prima in concurs, in timp ce premiul acordat de gazdele competitiei, Premiul Ambasad’Or, i-a revenit unei tinere din Constanta, in varsta de 22 de ani, Ioana Mihalache.

Premiul al doilea a fost castigat de Madalina Buftea, in varsta de 19 ani, din Alba Iulia, iar premiul I – First Runner Up – i-a revenit tinerei Monica Rusu, in varsta de 25 de ani, din Cluj-Napoca.

Nicoleta Luciu, in juriu

Din juriul competitiei au facut parte persoane publice, reprezentanti ai sponsorilor si ai organizatorilor, printre acestia numarandu-se Nicusor Stan, presedinte Ambasad’Or, si Nicoleta Luciu, Miss World Romania 1999. Designerul Maria Simion a prezentat evenimentul.

Concursul Miss World este clasat intre cele patru competitii internationale de frumusete majore din punct de vedere al prestigiului, importantei si amplorii evenimentului, „The Big Four Major Pageants” – Miss Earth, Miss International, Miss Universe si Miss World, fiind considerate cele mai importante competitii de frumusete la nivel mondial.

Sub deviza „Beauty with a Purpose” (Frumusete cu un scop), castigatoarele Miss World militeaza pentru drepturile copiilor si deruleaza campanii pentru ajutorarea copiilor cu probleme din intreaga lume.

Creata in Marea Britanie, competitia Miss World a fost organizata pentru prima data in anul 1951, fiind prima competitie internationala de frumusete majora organizata la nivel mondial si cel mai longeviv concurs international de frumusete in acest moment.

Prima castigatoare a unei competitii internationale de frumusete majore din istorie, respectiv titlul Miss World 1951, a fost suedeza Kiki Haakonson.

Castigatoarea Miss World 2012 este Yu-Wenxia din China.