|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Romani prinsi in focul teroristilor, NEGLIJATI DE ANCHETE
  • Urmareste-ne!

Romani prinsi in focul teroristilor, NEGLIJATI DE ANCHETE 

Cel putin un roman se afla intre luptatorii din tari membre UE si NATO care s-au alaturatromani-prinsi-in-focul-teroristilor-neglijati-de-anchete ARMATEI ISIL. Informatia nu a fost dezvoltata , nici explicata, dupa ce Teodor Melescanu a confirmat-o. Din ce mediu a plecat acest cetatean roman,care este familia lui, cercul de cunostinte? MEDIA ROMANEASCA A FOST PUTIN INTERESATA SA INVESTIGHEZE ACEST CAZ.

Astazi urmeaza sa fie adus in tara trupul marinarului mort in atacul asupra petrolierului ARAEVO in portul libian Derna. Parchetul din Pireu a declansat o ancheta asupra incidentului in care a murit si un marinar grec, alaturi de tanarul de 24 de ani din Galati. Intre ranitii aflati la bord se afla si tatal acestuia.
AUTORITATILE ROMANESTI NU AU ANUNTAT CA ACEST CAZ AR FI SUBIECT DE INVESTIGTIE. Prezenta unor cetateni romani in zona de conflict din Libia, unde se confrunta grupari islamiste credem ca ar impune o ancheta, mai ales dupa ce acestia au devenit si victime.

In spatiul virtual au aparul comentarii care ridica semne de intrebare asupra incarcaturii petrolierului dar si in ceea ce priveste atacul asupra navei, asumat oficial de fortele aeriene libiene, recunoscute de ONU.

Compania nationala a petrolului din Libia a comunicat ca ”toate partile” erau informate asupra rutei petrolierului care aproviziona centrale electrice din porturile controlate de autoritatea legala. De mentionat ca inca un petrolier-RIZOPON- al companiei grecesti se afla sub acelasi contract de transport pentru compania libiana a petrolului.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu