|miercuri, iulie 28, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » Reţete de droguri la discreţie pe net
  • Urmareste-ne!

Reţete de droguri la discreţie pe net 

Tinerii care nu au bani pentru a-şi cumpăra droguri pot găsi pe internet zeci de reţeteReţete de droguri la discreţie pe net privind prepararea unor înlocuitori care produc aceleaşi stări euforice. Forumurile şi blogurile abundă de reţete şi recomandări, unele de-a dreptul extravagante, de la celebrul aurolac şi până la coji de banană fierte în acetonă.

Diverşi consumatori îşi împărtăşesc senzaţiile trăite şi prezintă modurile de preparare a acestor înlocuitori. Informaţiile sunt la îndemâna oricui, tinerii şi mai ales copiii putându-se inspira fără probleme în prepararea şi consumarea unor produse extrem de periculoase pentru sănătatea lor.

Droguri din coji de banane
Cea mai simplă metodă indicată pe diverse forumuri în vederea obţinerii unor stări halucinogene o constituie inhalarea vaporilor de benzenuri sau solvenţi. Cele mai utilizate sunt: acetona, benzenul, toluenul, diluanţii, vopselurile, adezivii şi diverse sprayuri.

O categorie aparte o constituie cei care fumează ţigări preparate cu diverse combinaţii de substanţe. Cele mai simple dintre ele sunt ţigările combinate cu banalul paracetamol, respectiv ţigările înmuiate în pălincă sau chiar în alcool sanitar. La mare modă par să fie cojile de banane, care se fierb în acetonă sau vodcă, după care sunt uscate, fărâmiţate şi apoi fumate. Consumatorii indică şi alte reţete pe bază de muşeţel. Materia primă se obţine chiar din pliculeţele de ceai, care pot fi găsite în aproape fiecare farmacie sau magazin alimentar. Potrivit reţetelor prezentate pe forumuri, după ce s-a fiert ceaiul, plicurile de muşeţel trebuie lăsate la uscat timp de două zile. Conţinutul plicurilor se fărâmiţează, după care trebuie pus din nou la fiert, până rezultă o substanţă de culoare roşu închis. Prin adăugarea de făină rezultă o pastă, care se usucă şi apoi se fărâmiţează, obţinându-se un praf de culoare roşie, din care se prepară ţigările cu efect halucinogen.

Medicamente combinate cu alcool
Consumatorii de substanţe halucinogene susţin că cele mai bune sunt combinaţiile pe bază de alcool şi medicamente. Foarte mulţi dintre ei recomandă cu tărie vodca sau pălinca, cu sau fără pastă de dinţi, combinate cu aspirina. Efectul halucinogen este garantat, susţin cei care au încercat combinaţia. O altă reţetă la modă este bazată pe consumul de alcool combinat cu diverse tranchilizante, cum ar fi clorhidrat, temazepan, oxazepam, lorazepam sau nitrazepam. Amatorii de senzaţii tari mai recomandă barbiturice sau somnifere combinate cu alcool, romul combinat cu romparkin, distonocalmul, extraveralul sau fortralul combinat cu alcool, respectiv dizepanul combinat cu alcool. Până şi siropul de tuse, care conţine codeină, amestecat în proporţie egală cu bere poate provoca o senzaţie de euforie, se arată pe site-urile de profil. Banalul medicament Tantum rosa, destinat spălăturilor vaginale, este consumat de toxicomani pe cale orală, dizolvat în apă, în suc sau cu alcool. Nucşoara pisată, amestecată cu paracetamol dizolvat în alcool, uscată la microunde, este recomandată pentru a fi fumată pe unele forumuri şi bloguri.

Citeste mai departe