|miercuri, septembrie 27, 2023
Sunteti aici: Home » Externe » Rețelele de socializare arabe au anunțat nașterea ANTICRISTULUI! Vezi imagini ȘOCANTE cu băiețelul născut la Tel Aviv (VIDEO)
  • Urmareste-ne!

Rețelele de socializare arabe au anunțat nașterea ANTICRISTULUI! Vezi imagini ȘOCANTE cu băiețelul născut la Tel Aviv (VIDEO) 

Firas Press scrie că rețelele de socializare arabere-elele-de-socializare-arabe-au-anun-at-na-terea-anticristului-vezi-imagini-ocante-cu-baie-elul-nascut-la-tel-aviv-video
susțin că la Tel Aviv s-a născut un copil cu un ochi
și fără nas, semn că ar fi nimeni altul decat Dajjal,
echivalentul islamic al Anticristului,
relatează The Jewish Press.
Scroll pentru video

The Jewish Press  spune că experții musulmani explică existența profeției potrivit căreia un astfel de copil va veni pe lume, iar când va împlini vârsta de 40 de ani, va conduce o armată de 70.000 de evrei și 70.000 de tătari, că o mulțime de ignoranți îl vor urma și că va fi încoronat ca Rege al Regilor.

Presa arabă a dat publicității și un video, însoțit de următorul text:

„Activiștii de pe Facebook au arătat un video cu un nou născut care are un ochi în mijlocul frunții și fără nas, care s-a nascut în Israel și care este Anticristul. Acest video a fost distribuit de un număr enorm de mare de utilizatori și, din cauza trăsăturilor bizare ale copilului, oamenii se întreabă dacă nu cumva s-a născut Anticristul.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu