|sâmbătă, octombrie 1, 2022
Sunteti aici: Home » Timp liber » Reguli impotriva flirtului
  • Urmareste-ne!

Reguli impotriva flirtului 

Satule de avansurile si flirturile pe care le primeau
pe strada, femeile din Washington au infiintat
un club care se numea „The Anti-Flirt Club„.
Acest lucru se intampla la inceputul anilor ’20.
Clubul Anti-Flirt a fost un club activ in Washington D.C. in anii ‘20. Scopul clubului a fost de a proteja femeile si tinerele care primeau o atentie neplacuta din partea barbatilor, fie in automobile, fie la colt de strada.

Clubul Anti-Flirt a initiat o saptamana impotriva flirtului, care a inceput in data de 4 martie 1923. Clubul avea o serie de reguli care au fost concepute ca niste sfaturi foarte serioase, pe care le urmau femeile care erau membre. Iata 9 dintre aceste reguli:

1. Nu flirta: cei care flirteaza in graba, adesea se caiesc pentru asta in timpul liber.

2. Nu acceptati plimbari de la soferii care flirteaza – nu te invita in masina lor doar ca sa te scuteasca de mersul pe jos.

3. Nu iti folosi ochii pentru a privi pe cineva cu subinteles (pentru a-i face ochi dulci) – ochii tai au fost facuti pentru scopuri demne.

4. Nu iesi in oras cu barbati pe care nu ii cunosti – acestia pot fi casatoriti si ai putea sa fii implicata intr-un conflict care se va lasa cu tras de par.

5. Nu face cu ochiul – miscarea cu subinteles a unui ochi ar putea, mai tarziu, sa provoace lacrimile celuilalt ochi.

6. Nu zambi la strainii care flirteaza cu tine – pastreaza aceste zambete pentru persoanele pe care le cunosti.

7. Nu fura/nu atrage atentia tuturor barbatilor pe care ii poti obtine – daca flirtezi cu cat de multi poti, s-ar putea sa il pierzi pe cel care este cu adevarat important.

8. Nu lasa barbatii in varsta (predispusi sa flirteze) sa te bata pe umar si sa isi exprime un interes patern fata de tine. Acestia sunt, de obicei, tipul celor care vor sa uite ca sunt tati.

9. Nu ignora barbatul de care esti sigura in timp ce flirtezi cu alt barbat. Atunci cand o sa te intorci la primul, s-ar putea sa nu mai fie acolo pentru tine.

Adauga un comentariu