|sâmbătă, iulie 24, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Razie în Centrul Vechi. Marfă în valoare de 51.000 de lei, fără acte de provenienţă, indisponibilizată de poliţişti
  • Urmareste-ne!

Razie în Centrul Vechi. Marfă în valoare de 51.000 de lei, fără acte de provenienţă, indisponibilizată de poliţişti 

Marfă în valoarea de peste 51.000 de lei a fos
t indisponibilizată de poliţiştii bucureşteni la
controalele efectuate sâmbătă noapte la societăţile
comerciale din Centrul vechi al Capitalei,
informează un comunicat de presă al DGPMB
emis duminică, potrivit agerpres.ro.
Poliţiştii au efectuat controale pentru prevenirea evaziunii fiscale, a muncii la negru şi la gri la societăţile comerciale care au ca obiect de activitate „alimentaţie publică”.

Cu această ocazie, au fost controlate zece societăţi comerciale, constatându-se comiterea a şapte infracţiuni de evaziune fiscală şi infracţiuni privind dreptul de autor şi drepturile conexe, fiind aplicată totodată o sancţiune contravenţională în valoare de 20.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au indisponibilizat bunuri (băuturi alcoolice şi băuturi răcoritoare) în valoare de peste 51.000 de lei, pentru care, administratorii societăţilor comerciale verificate nu au putut prezenta documente de provenienţă, precum şi suma de aproximativ 2.900 de lei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii DGPMB specializaţi în investigarea fraudelor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală şi a infracţiunii privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Citeste mai departe