|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Sport » Rapidul are, oficial, noi proprietari. Cât au plătit Cristescu şi Zanfir şi cu ce s-au ales
  • Urmareste-ne!

Rapidul are, oficial, noi proprietari. Cât au plătit Cristescu şi Zanfir şi cu ce s-au ales 

Nicolae Cristescu a oficializat marţi achiziţionarea
Rapidului. Tranzacţia a fost estimată la aproximativ
3 milioane de euro, sumă care reprezintă datorii
asumate de Cristescu şi de asociatul său,
Adrian Zamfir, prin contractul de vânzare-cumpărare
semnat luni.
„Noi am cumpărat sigla, culorile, brandul şi palmaresul Rapidului. Stadionul nu l-am cumpărat, el trebuie închiriat, iar baza Pro Rapid nu am cumpărat-o, pentru că este proprietatea statului şi trebuie s-o închiriem. Prin contractul de vânzare-cumpărare ne-am asumat suma de 2,165 milioane euro, plus în jur de 500.000 de euro salariile, plus TVA-ul de probabil 400.000 de euro, deci ajunge în total la 2,950 milioane sau 3 milioane şi ceva. Nu ştiu exact, dar chiar nu contează. Satisfacţia este că am reuşit să salvăm această echipă”, a declarat Cristescu.

Acesta nu poate face public contractul deoarece fostul acţionar George Copos le-a solicitat să semneze un act de confidenţialitate. „Cei care nu cred că am cumpărat… e treaba lor. Noi nu ne permitem să minţim. Acel contract s-a semnat şi îl putem pune la dispoziţie dacă este nevoie. Este însă un contract confidenţial. George Copos ne-a obligat efectiv să semnăm un act de confidenţialitate. Dar contractul de vânzare-cumpărare s-a semnat. Mai sunt unele detalii mici de pus la punct. Am înţeles că ar mai fi de preluat nişte acţiuni de la nu ştiu ce societate… dar eu nici măcar nu mai trebuie să mă prezint. Nu mai este problema mea, este a avocaţilor, este ceva minor. Ce a fost important s-a încheiat. Azi-noapte n-am dormit deloc din cauza euforiei”, a explicat omul de afaceri.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu