|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » PS Iustin, prezent la concertul de colinde al teologilor sătmăreni
  • Urmareste-ne!

PS Iustin, prezent la concertul de colinde al teologilor sătmăreni 

PS Iustin Sigheteanu, episcop vicar al Maramureşului şi Sătmarului, a fost prezent ieriPS Iustin, prezent la concertul de colinde al teologilor sătmăreni seară la concertul de colinde susţinut de cadrele didactice şi elevii Liceului Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt”, care a avut loc la Filarmonica „Dinu Lipatti”. Cu acest prilej, a transmis şi un frumos mesaj de sărbători.

Înalta faţă bisericească a fost întâmpinată în faţa filarmonicii de prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, inspectorul şcolar general, Claudiu Mondici, directorul Liceului Ortodox, Gabriel Groza, de elevi, cadre didactice, părinţi sau simpli credincioşi, care au luat loc în sala filarmonicii la concertul de colinde.

Primii colindători au fost profesorii liceului, reuniţi într-un cor, după care directorul Gabriel Groza s-a adresat audienţei mulţumind totodată episcopului vicar. „Este o bucurie pentru noi pentru că reuşim să transmitem mesajul de Sfintele Sărbători, să aducem vestea Naşterii Mântuitorului. Bucuria noastră este deplină pentru că este alături de noi şi Prea Sfinţia Sa Iustin Sigheteanu”, a spus părintele Groza.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu