|joi, septembrie 21, 2023
Sunteti aici: Home » Interne » Protest în Parlament. Revoluţionarii au ameninţat că se aruncă de la balconul Camerei Deputaţilor (VIDEO)
  • Urmareste-ne!

Protest în Parlament. Revoluţionarii au ameninţat că se aruncă de la balconul Camerei Deputaţilor (VIDEO) 

Mai mulţi revoluţionari, printre care şi preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor,protest-in-parlament-revolutionarii-au-amenintat-ca-se-arunca-de-la-balconul-camerei-deputatilor-video Dumitru Dincă, au protestat azi în timpul şedinţei solemne a Parlamentului pe motiv că nu au fost lăsaţi să ia cuvântul.

Revoluţionarii, invitaţi ai deputatului liberal Petre Roman, au ameninţat că se vor arunca de la balconul Camerei Deputaţilor, dacă nu sunt li se permite să se adreseze celor prezenţi de la tribuna plenului.

Aceştia au fost scoşi din sala de plen de către reprezentanţii Serviciului de Protecţie şi Pază.

„Am fost trataţi în mod diferenţiat. O parte sunt în sala de plen şi pe noi ne-au urcat la cucurigu (în lojă – n.r.). Ni s-a spus de către oamenii de ordine de aici că nu putem să ne ducem decât până la WC. Pe noi ne-au invitat sub aspectul că unul dintre noi, Dumitru Dincă, va ţine un discurs în plen. Nu am vrut să vorbim toţi sau să facem scandal”, a declarat unul dintre protestatari, Adrian Comăniţă, citat de Agerpres.

La rândul său, preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor, Dumitru Dincă, a precizat că el şi colegii săi voiau să atragă ‘atenţia că pensionarii sunt bătaie de joc, că alocaţiile copiilor sunt mizerabile (…)’.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu