|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » Procurorii fac noi precizări în cazul actriţei Gabriela Dorgai
  • Urmareste-ne!

Procurorii fac noi precizări în cazul actriţei Gabriela Dorgai 

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop,Procurorii-fac-noi-precizări-în-cazul-actriţei-Gabriela-Dorgai a precizat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că încă nu deţine date care să facă lumină în cazul actriţei Gabriela Dorgai. Totuşi, Marinela Pop exclude varianta unui criminal în serie, respectiv orice legătură cu crima petrecută în Ungaria, mai exact în Budapesta, care prezenta anumite similitudini.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, a precizat că până în prezent nu se cunoaşte identitatea criminalului actriţei Gabriela Dorgai. Totuşi, Marinela Pop susţine că apar noi date în cadrul anchetei. „Apar tot timpul date noi pe anchetă. Nu vă ascund că beneficiem de sprijin chiar de la IGPR (Inspectoratul General al Poliţiei Române, n.red.), şi atunci, sigur, ei au anumiţi specialişti care ne susţin cu tot felul de materiale şi piste pe care să mergem. Dar autorul încă nu îl avem”, a spus Marinela Pop. Totuşi, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare exclude orice fel de legătură cu cazul Kardos Gyurik Krisztina, de 36 de ani, care a fost omorâtă în timp ce alerga pe malul Dunării, în Budapesta. Concret, este exclusă ipoteza unui posibil criminal în serie. „Nu există nicio legătură cu crima din Ungaria! (…) Nu avem niciun fel de date care să ne ducă la ideea că avem un criminal în serie”, a spus Marinela Pop.

Marinela Pop a dorit să sublinieze faptul că autorităţile lucrează la foc automat în acest caz. „Vă dau asigurări că tot ceea ce se putea folosi din acest oraş s-a folosit. Tot ce s-a putut valorifica s-a valorificat.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu