|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Prins beat la volan
  • Urmareste-ne!

Prins beat la volan 

Joi după-amiază polițiștii rutieri sătmăreni au identificat în trafic, pe strada Prahova ,Prins-beat-la-volandin municipiul Satu Mare , autoturismul marca Audi, la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin. Vasile S. a fost testat cu aparatul etilotest ,care, a indicat o concentrație de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. I/au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Și pe strada Botizului din municipiul Satu Mare , polițiștii rutieri au identificat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen. În cazul său aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile și a fost  sancționat contravențional cu amenda de 877,5, air dacă amenda este achitată în termen de 48 de ore, cuantumul acesteia se reduce la jumătate.

Adauga un comentariu