|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Primarul Mangaliei: „S-a dat startul distracţiei pe litoralul sudic!” Programul manifestărilor dedicate turiştilor şi localnicilor
  • Urmareste-ne!

Primarul Mangaliei: „S-a dat startul distracţiei pe litoralul sudic!” Programul manifestărilor dedicate turiştilor şi localnicilor 

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a oferit informatii
proaspete privind evenimentele dedicate turistilor
si localnicilor pentru sezonul estival 2013.
Edilul a precizat ca distractia pe litoralul sudic
romanesc este in toi, iar primaria face eforturi
sa nu dezamageasca asteptarile celor care
aleg Mangalia ca destinatie de vacanta.


Programul evenimentelor

„Sambata, 20 iulie vom avea o expozitie de ambarcatiuni in Portul Turistic din Mangalia unde toti vizitatorii vor avea ocazia sa viziteze si sa se fotografieze cu ambarcatiunile. Evenimentul face parte din proiectul „Club Nautic Callatis”, conceput special pentru a dezvolta si sectorul de turism nautic in frumoasa noastra zona.

Tot la finele acestei saptamani va incepe si Targul Estival de carte denumit „Carte la Nisip” in cadrul caruia se vor reuni numerosi scriitori de la nivel national si chiar international.

De asemenea, pana la 1 septembrie continua intrecerile de drift ( Mangalia Grand Prix ) cu participarea unor piloti de renume mondial, spre incantarea spectatorilor romani, dar si straini.

Pe data de 15 august, in Portul Turistic Mangalia va fi organizata Ziua Marinei, iar in perioada imediat urmatoare Primaria Mangalia va fi partener in cadrul unor proiecte demarate de Ministerul Afacerilor Externe – prin Departamentul politici pentru relația cu Românii de Pretutindeni. Cu aceasta ocazie la Mangalia se vor organiza mai multe evenimente artistice si culturale.

Festivalul Callatis isi pastreaza traditia si va fi organizat in perioada 22 – 25 august.

Pentru prima data vom sarbatori Ziua Orasului Mangalia pe data de 8 septembrie cand vor avea loc ample manifestari.

Avem in vedere si alte proiecte pe care le vom face publice la momentul cand acestea vor fi definitivate.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu