|sâmbătă, iulie 31, 2021
Sunteti aici: Home » Timp liber » Preselectiile pentru „Romanii au talent” au inceput duminica, la Timisoara
  • Urmareste-ne!

Preselectiile pentru „Romanii au talent” au inceput duminica, la Timisoara 

Preselectiile pentru cel de-al patrulea sezon al
show-ului „Romanii au talent” au inceput duminica,
laTimisoara, sute de banateni prezentandu-se
la eveniment, dornici sa profite de sansa de a-si
arata talentul, informeaza Pro TV.

Imbracati in costume traditionale romanesti sau, dimpotriva, deghizati cat mai fistichiu, participantii au dat tot ce au avut mai bun, cu gandul la marele premiu de 120.000 de euro. Concurentii au facut sa rasune tobele, chitarele, au dansat singuri sau cu trupa, au facut beatbox, au pictat pe oua de strut si s-au intrecut in acrobatii si numere de magie. Alaturi i-au avut pe simpaticii prezentatori Pavel Bartos siSmiley, care au stat de vorba cu ei si i-au facut sa uite de emotii.

Pe langa marele premiu de 120.000 de euro, concurentii din acest sezon vor lupta si pentru trofeul rezervat celui mai original numar din concurs, in valoare de 10.000 de euro. Fie ca fac flotari intr-o mana, se catara pe tavan precum Spiderman sau scot flacari pe gura, cei care cred ca ii pot uimi pe jurati au acum prilejul de a fi aplaudati la scena deschisa de o tara intreaga.

Datorita numarului mare de participanti, preselectiile de la Timisoara continua si luni, la Hotel Continental, astfel ca cei care nu s-au prezentat in prima zi mai au inca o sansa sa demonstreze de ce sunt in stare. Cei mai buni concurenti vor fi selectati sa urce pe scena in show-urile „Romanii au talent” de sambata si duminica, de la orele 12.00 si 19.00, la Opera Nationala din Timisoara. Intrarea la show-uri este libera, asa ca timisorenii sunt asteptati sa isi sustina favoritii.