|marți, iunie 15, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Prahova: Anchetă a Colegiului Medicilor în cazul unui medic de la Spitalul de Pediatrie acuzat că a ameninţat un copil
  • Urmareste-ne!

Prahova: Anchetă a Colegiului Medicilor în cazul unui medic de la Spitalul de Pediatrie acuzat că a ameninţat un copil 

Colegiul Medicilor Prahova a demarat o anchetă în
cazul unui medic de la Spitalul de Pediatrie Ploieşti
acuzat că ar fi ameninţat un copil care fusese victimă
a unui accident rutier, informează agerpres.ro.


Preşedintele Colegiului Medicilor Prahova, Simona Schnelbach, a declarat, joi, că această instituţie s-a autosesizat şi a deschis o anchetă după ce mama unui copil de patru ani a povestit, pe o reţea de socializare şi în presă, faptul că un medic de la Spitalul de Pediatrie Ploieşti i-a ameninţat copilul.

„Ne-am autosesizat şi am deschis o anchetă, atât din punct de vedere deontologic, cât şi din punct de vedere medical. Urmează să stabilim ce s-a întâmplat în acest caz”, a precizat Schnelbach.

Actriţa Mihaela Rus, de la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti, a povestit cum a fost tratată la Spitalul de Pediatrie fetiţa sa în vârstă de patru ani care a fost implicată într-un accident rutier. Femeia a spus că, iniţial, copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, iar ulterior la Spitalul de Pediatrie, unde urma să primească îngrijiri, în condiţiile în care avea răni provocate de cioburi la nivelul feţei.

Citeste mai departe