|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Poşta Română va distribui până la sfârşitul lui octombrie peste 90% din cardurile de sănătate
  • Urmareste-ne!

Poşta Română va distribui până la sfârşitul lui octombrie peste 90% din cardurile de sănătate 

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) şi Casa Naţională posta-romana-va-distribui-pana-la-sfarsitul-lui-octombrie-peste-90-din-cardurile-de-sanatatede Asigurări de Sănătate (CNAS) au semnat vineri, la Palatul Victoria,acordul-cadru pentru distribuirea cardurilor de sănătate la nivel naţional.Valoarea totală a contractului este de 37,5 milioane de lei pe o durată de patru ani, potrivit unui comunicat al companiei.

Procesul de distribuire va începe la 18 septembrie, iar volumul total ce urmează a fi livrat, la nivel naţional, pe durata celor patru ani, este estimat la aproximativ 13,6 milioane de carduri.

Contractul are însă un vârf de sarcină de 6 săptămâni, începând cu 18 septembrie, dată de la care vor fi livrate circa 12,4 milioane de carduri de sănătate, potrivit directorului general al Companiei Naţionale Poşta Română, Alexandru Petrescu. Astfel, până la sfârşitul lunii octombrie vor fi livrate 91% din cardurile de sănătate.

Poşta Română va livra cardul de sănătate destinatarului în maximum 20 de zile calendaristice, începând cu ziua lucrătoare următoare celei în care trimiterile au intrat în reţeaua poştală.

„Poşta Română se dovedeşte a fi cel mai important jucător pe piaţa liberalizată a serviciilor poştale, un partener de încredere pentru astfel de proiecte strategice. Prin contractul încheiat astăzi cu CNAS, operatorul naţional de servicii poştale marchează trecerea de la o politică de management de subzistenţă, la o politică bazată pe criterii comerciale competitive, prin care să recupereze cota de piaţă pierdută în ultimii 20 de ani”, a declarat Alexandru Petrescu.
Citeste mai departe

 

Adauga un comentariu