|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Politic » Ponta este îngrijorat de colectarea ANAF şi solicită atingerea ţintei de venituri pe acest an
  • Urmareste-ne!

Ponta este îngrijorat de colectarea ANAF şi solicită atingerea ţintei de venituri pe acest an 

Premierul Ponta s-a arătat îngrijorat de activitateaponta-este-ingrijorat-de-colectarea-anaf-si-solicita-atingerea-tintei-de-venituri-pe-acest-an
ANAF care se reflectă în colectarea sub ţinte
a veniturilor la buget şi a solicitat îmbunătăţirea
performanţei instituţiei, astfel încât până la finalul
anului să fie atins nivelul de colectare prevăzut
la începutul anului, a declarat consilerul primului
ministru, Mirel Palada.
„Premierul, în cadrul şedinţei de guvern, şi-a exprimat încă o dată preocuparea referitoare la maniera în care se colectează veniturile prin intermediul ANAF. A fost o solicitare generală, o continuare a solicitării pe care a mai făcut-o public şi cu alte ocazii, de îmbunătăţire a activităţii şi de preocupare, îngrijorare a felului în care această activitate a ANAF în momentul de faţă se reflectă într-o colectare sub-optimală a fondurilor la bugetul de stat”, a arătat Palada.

Întrebat în ce mod ar trebui îmbunătăţită colectarea veniturilor la buget şi cu cât anume, Palada a subliniat că este vorba de atingerea ţintelor convenite la începutul anului.

„Nu s-au formulat procente, îmbunătăţirea se referă la atingerea obiectivelor de colectare a veniturilor aşa cum sunt ele operaţionalizate în bugetul estimat la începutul anului, cât ne-am propus să colectăm anul acesta. Asta ar însemna să fie îmbuntăţirea activităţii, să ajungem la acel nivel preconizat”, a mai spus consilierul premierului.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu