|duminică, iunie 13, 2021
Sunteti aici: Home » Politic » Ponta: „Băsescu este la fel de „jos şi de josnic” ca extremistul maghiar Gabor Vona. Scandalul e AUR pentru el, în alegerile de anul viitor”
  • Urmareste-ne!

Ponta: „Băsescu este la fel de „jos şi de josnic” ca extremistul maghiar Gabor Vona. Scandalul e AUR pentru el, în alegerile de anul viitor” 

Preşedintele Traian Băsescu este la fel de
„jos şi de josnic” ca extremistul maghiar
Gabor Vona, un individ „iresponsabil ca şi el”,
şi cred că face asemenea „gafe” din dorinţa
de a o sprijini pe Elena Udrea să ajungă
preşedinte, a spus Victor Ponta,
marţi seară, într-o emisiune televizată.

„Domnul Tokes şi partidul lui extremist sunt creaţiile lui (Traian Băsescu – n.r.) de şantaj împotriva UDMR”, a spus Ponta.

„Domnul preşedinte Băsescu este la nivelul jos şi josnic al unui extremist maghiar, domnul Gabor Vona, care sigur îşi freacă mâinile de fericire. Pentru el, scandalul cu Băsescu este aur în alegerile de la anul. La fel mi se pare absolut iresponsabil şi o mare prostie ce face domnul Băsescu cu (Republica – n.r.) Moldova”, a spus Ponta, la România TV.

„Cred că preşedintele Băsescu, din dorinţa şi dorinţele domniei sale cu Udrea preşedinte, reaprinde…face nişte gafe…Nu există altă explicaţie pentru nebunia asta. Sunt convins! Nu există altă explicaţie”, a spus Ponta.

Citeste mai departe