|joi, septembrie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Politic » Ponta a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Actul va fi transmis luni dimineaţa la Cotroceni
  • Urmareste-ne!

Ponta a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Actul va fi transmis luni dimineaţa la Cotroceni 

Premierul Victor Ponta a anunţat că a semnat
propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcţia
de ministru al Transporturilor şi a precizat
că documentul va fi transmis luni dimineaţa
preşedintelui Traian Băsescu, informează mediafax.ro.
Şeful Guvernului a plecat duminică în Spania, pentru o vizită oficială. Înainte de plecare, Ponta a anunţat că a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcţia de ministru al Transporturilor şi că a cerut secretarului general al Guvernului să trimită documentul la Cotroceni luni dimineaţa, la prima oră.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sâmbătă seară, că preşedintele Traian Băsescu i-a spus că îl lasă pe premierul Victor Ponta interimar 45 de zile la Ministerul Transporturilor, pentru a finaliza privatizarea CFR Marfă.

Tot sâmbătă seara, premierul Ponta a afirmat că îi va transmite preşedintelui Traian Băsescu propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcţia de ministru şi că va aştepta un răspuns, adăugând în acelaşi timp că este posibil ca şeful statului, prin amânarea acestui răspuns, să dorească să îi facă lui un dosar penal pentru ce anume va face ca ministru interimar la Transporturi.

Citeste mai departe