|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Petiţie pentru Max, câinele erou al Armatei Române. Semnează şi tu
  • Urmareste-ne!

Petiţie pentru Max, câinele erou al Armatei Române. Semnează şi tu 

Câinele erou al României, Max, a luptat alături de militarii români timp de trei ani înpetitie-pentru-max-cainele-erou-al-armatei-romane-semneaza-si-tu Afganistan. O boală cumplită l-a scos acum din prima linie. Acum se luptă pentru propria-i viață. Max are o boală cronică care-i poate fi fatală în orice moment: dirofilarioza sau viermi la inimă. Armata urma să-l predea unei alte instituții publice, ASPA.

Chiar în ziua de 1 Decembrie, Max a fost la doctor. I s-au scos mai mulți litri de lichid abdominal, care nu-l lăsa să repire și apăra asupra organelor vitale. Max trebuie să urmeze tratamentul pe o perioadă de trei ani. Pe lună, costă 600 de lei. Sorina Hanea, femeia care l-a luat în grija, a achitat deja o parte din suma datorată, însă are nevoie în continuare de ajutor pentru a-l pune pe Max pe picioare.

Dacă doriți să-l ajutați pe Max, puteţi să donaţi în contul prezentat de DC News aici, sau să semnaţi PETIŢIAadresată membrilor Parlamentului sau Executivului, in virtutea dreptului acestora la initiativa legislativa, sa promoveze un act normativ care sa permita adoptia pentru animalele care s-au aflat in serviciul Statului prin institutiile acestuia, la incheierea activitatii, la termen sau anticipat. Proiectul legislativ trebuie sa prevada dreptul de preemtiune a adoptiei pentru personalul impreuna cu care animalele au efectuat serviciul si, de asemenea, obligatia ministerelor de resort de a furnza alocatii de hrana si sprijin pentru ingrijire medicala.

Adauga un comentariu