|joi, septembrie 16, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » „PEŞTI” TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ
  • Urmareste-ne!

„PEŞTI” TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale
au finalizat cercetările în cazul persoanelor
suspectate de comiterea infracţiunilor
de proxenetism şi prostituţie, propunând
trimiterea în judecată a acestora.

În dimineaţa de 4 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat trei percheziţii domiciliare în localitatea Vetiş şi au pus în executare cinci mandate de aducere. De asemenea, au fost audiate peste 15 persoane, faţă de trei dintre acestea, Ioan D., Toni P., Bobby H., dispunându-se măsura arestării preventive. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al ofiţerilor DIPI şi DOS.

Din verificările efectuate la momentul respectiv de poliţiştii sătmăreni a rezultat că mai multe tinere au fost racolate de suspecţi, din medii sărace, şi aduse în municipiul Satu Mare, unde ar fi întreţinut relaţii sexuale cu diferiţi bărbaţi, în schimbul unor sume de bani. Fetele, printre care şi minore, îşi racolau clienţii la ieşirea din municipiu, în zona unui centru comercial, iar seara erau obligate să predea proxeneţilor, fiecare, cel puţin 50 de euro.

Ulterior, pe măsura continuării anchetei, au fost extinse cercetările şi faţă de Kinga H., de 24 de ani şi Norbert M., de 25 de ani, suspectaţi, de asemenea, pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism şi complicitate la proxenetism.