|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » Persoane bătute în județul Satu Mare
  • Urmareste-ne!

Persoane bătute în județul Satu Mare 

În cursul zilei de duminică poliţiştii de ordine publică sătmăreni au fost fost sesizaţiPersoane bătute în județul Satu Mare de către Arnold M. despre faptul că ar fi fost agresat. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că  în timp ce se afla în incinta unui local situat pe raza municipiului Satu Mare, pe fondul consumului de alcool între reclamant şi Alin M. a intervenit un conflict spontan în timpul  căruia Alin M. i-ar fi aplicat o lovitură cu o sticlă în zona capului. Cercetările continuă în cauză.

Şi poliţiştii din Urziceni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de spre faptul că un localnic ar fi comis o agresiune. Din verificările efectuate la faţa locului  s-a stabilit că Alexandru E., pe fondul consumului de alcool i-ar fi aplicat mamei sale  mai multe lovituri cu palmele la nivelul feţei.

Persoana vătămată a refuzat transportarea la unitatea medical pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Agresorul nu se află la prima faptă de acest gen.

La  data de 21 decembrie a.c. poliţiştii au intervenit la faţa locului într-un caz de lovire. În urma cercetărilor s-a constatat că pe raza localităţii Medieş Vii 3 bărbaţi au consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat între aceştia au apărut neînţelegeri care au degenerate, iar  Iosif B.  şi Miki C. i-ar fi aplicat lui Elek B. mai multe lovituri la nivelul corpului. Personalul medical al ambulanţei i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta refuzând deplasarea la Spitalul Judeţean Satu Mare.

În toate cazurile amintite anterior au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

Adauga un comentariu