|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Percheziții DNA în Bucureşti, Constanţa, Prahova şi Sibiu. Ancheta vizează infracțiuni electorale
  • Urmareste-ne!

Percheziții DNA în Bucureşti, Constanţa, Prahova şi Sibiu. Ancheta vizează infracțiuni electorale 

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial ConstanțaPercheziții DNA în Bucureşti, Constanţa, Prahova şi Sibiu. Ancheta vizează infracțiuni electorale efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, infracțiuni electorale și infracțiuni de serviciu, comise în perioada 2009-2013.

În cursul zilei de 19 februarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 19 locații situate în municipiul București și în județele: Constanța, Prahova și Sibiu, din care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și fundații.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Adauga un comentariu