|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Sport » Penibilul continuă. Dinamo a pierdut setul la Giurgiu
  • Urmareste-ne!

Penibilul continuă. Dinamo a pierdut setul la Giurgiu 

Astra – Dinamo 6-1! Ruşinea anterioară, în 1958, când “câinii”penibilul-continua-dinamo-a-pierdut-setul-la-giurgiu pierdeau cu 2-6 în faţa Ştiinţei Timişoara

Ultima etapă a turului Ligii 1 s-a încheiat jenant pentru cel de-al doilea brand important al fotbalului românesc, Dinamo. Deşi au uitat de câţiva ani sensul cuvântului performanţă, jucătorii, antrenorii, conducătorii sau suporterii dinamovişti n-au trăit de mult momente atât de penibile precum cele din seara ploioasă de sâmbătă seară, la Giurgiu. Jenanţii purtători ai tricourilor roş-albe, transferaţi şi plătiţi de la fel de jenanţii conducători s-au făcut de râs în faţa Astrei, confirmând impresia evidentă că “proiectul Dinamo” este doar o expresie corporatistă, dar total lipsită de perspectivă. În 1958, Dinamo pierdea cu 2-6 în faţa celor de la Ştiinţa Timişoara, însă vorbim despre o perioadă a fotbalului romantic, atunci când apărările, practic, nu existau, iar astfel de rezultate erau des întâlnite.

Acum, în 2014, patru dintre cele şase goluri primite de echipa din Ştefan cel Mare aproape că au frizat ridicolul sau pot fi prezentate fără emoţii de către antrenorii de copii şi juniori la capitolul “aşa, nu”. “Multe nu pot fi de zis. E numai şi numai vina mea, mi-o asum, eu am fost aproape de echipă, eu am pregătit-o. Dar trebuie să trecem peste această umilinţă şi să pregătim meciul cu U Cluj din Cupa Ligii. O să analizăm noi în bucătăria internă. Oricum, jucătorii n-au nici o vină, repet, e doar vina mea! Putea fi şi-n altă zi. Păcat de maniera în care am pierdut, asta e durerea mea. Minunaţii noştri suporteri… Îmi cer scuze în numele băieţilor.

Citeste mai departe

 

Adauga un comentariu