|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » PDL SATU MARE LOVEŞTE DUR ÎN GUVERNAREA USL
  • Urmareste-ne!

PDL SATU MARE LOVEŞTE DUR ÎN GUVERNAREA USL 

Într-o conferinţă de presă organizată astăzi, pdl satumare loveste dur in usl
preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan
împreună cu prim-vicepreşedintele Vasile Berinde
şi vicepreşedintele partidului, Cosmin Raţiu
s-au lansat în mai multe atacuri dure la adresa USL.

„La adăpostul întunericlui, ca o bandă de tâlhari, slugoii majorităţii infracţionale USL-iste au încercat să legalizeze corupţia şi să-şi scoată din ghearele justiţiei hoţii. Cu toţii au fost puşi mai presus de lege, li s-au dat frâu liber la afacerile de familie şi s-au asigurat că ANI şi DNA nu îi mai poate deranja. Cel mai cinstit guvern, cum ni-l promitea plagiatorul Ponta, format de-a lungul celor aproape doi ani de guvernare din personaje dubioase, fără expertiză profesională şi de o moralitate îndoielniucă au îngenunchiat românii prin taxe şi impozite”, spune Petre Mureşan.

Cosmin Raţiu a vorbit despre lipsa de viziune politică şi economică a actualei guvernări dar şi a executivului de la Primăria municipiului Satu Mare. Consilierul local spune că lucrările executate până în prezent, în municipiu, sunt de o calitate îndoielnică. „Trotuarele trebuie desfăcute şi refăcute din nou. Nu avem o viziune economică pentru perioada 2014-2020, şi nici un proiect cu finanţare europeană depus”, spune Raţiu.

Vasile Berinde s-a mărginit să laude democraţia din PDL, spunând că partidul din care face parte este singura formaţiune politică din România care şi-a desemnat candidatul la prezidenţiale prin votul membrilor PDL.

Adauga un comentariu