|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » PATRU DEŢINUŢI AU AJUNS LA PENITENCIAR
  • Urmareste-ne!

PATRU DEŢINUŢI AU AJUNS LA PENITENCIAR 

Patru persoane condamnate la pedepse privativearestat
de libertate au ajuns în Arestul Inspectoratului,
fiind depistate de poliţiştii sătmăreni în urma unor
acţiuni destinate identificării persoanelor
urmărite ori dispărute.
Mihai D., de 43 de ani, condamnat la 2 ani şi 8 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de fals şi uz de fals, a fost depistat şi reţinut în cadrul unei acţiuni organizate ieri de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi de ofiţerii Direcţiei de Operaţiuni Speciale. Pe numele lui Mihai D. Judecătoria Satu Mare a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, bărbatul figurând în evidenţele Poliţiei ca urmărit naţional.

Şi poliţiştii Secţiei 9 Negreşti Oaş Poliţie Rurală au acţionat pe această linie luni, 18 noiembrie a.c., reţinându-l pe Ioan C., de 29 de ani, din Racşa, condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare pentru furt de auto şi conducere fără permis. Tânărul figura, de asemenea, în evidenţe ca urmărit naţional, magistraţii Judecătoriei Baia Mare emiţând în acest caz mandatul de executare a pedepsei închisorii.

Şi V. Sandor, de 41 de ani, din Atea, dat în urmărire generală, a fost prins de poliţiştii Postului de Poliţie Dorolţ şi încarcerat. Bărbatul fusese condamnat la 1 an şi o lună închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

Acţiuni similare au fost derulate şi de poliţiştii din Apa în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, în acest context fiind depistat Carol M., de 35 de ani, condamnat la 2 ani închisoare pentru furt calificat.

Persoanele condamnate vor fi transferate în Penitenciarul Satu Mare pentru executarea pedepselor ce le-au fost aplicate de instanţe.

Adauga un comentariu