|duminică, iunie 13, 2021
Sunteti aici: Home » Politic » Parlamentul îşi dă, astăzi, votul final pe proiectul de buget pentru 2014
  • Urmareste-ne!

Parlamentul îşi dă, astăzi, votul final pe proiectul de buget pentru 2014 

Parlamentarii au adoptat, marți seară, toate cele 52 parlamentul-isi-da-astazi-votul-final-pe-proiectul-de-buget-pentru-2014
de articole ale proiectului de buget pe 2014.
Votul final se va da astăzi, de la ora 11:00.
Proiectul va fi trimis apoi șefului statului,
care spune că nu va promulga legea.
Potrivit proiectului, bugetul de stat se stabileşte la venituri în sumă de 100.932,3 milioane de lei, iar la cheltuieli în sumă de 119.254,6 de lei, cu un deficit de 18.322,3 milioane de lei.

Proiectul de lege prevede şi autorizează, pentru anul 2014, veniturile pe capitole şi subcapitole şi cheltuielile pe destinaţii şi ordonatori principali de credite pentru bugetul de stat, bugetele Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate, creditelor externe, fondurilor externe nerambursabile şi activităţilor finanţate integral din venituri proprii.

Proiectul de lege a fost avizat favorabil de Consiliul Legislativ, Consiliul Economic şi Social şi de comisiile sesizate pentru avizare ale Parlamentului.

Amendamentele formulate de grupurile parlamentare ale PDL şi UDMR au fost respinse în totalitate, proiectul de lege fiind adoptat în varianta propusă de comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Citeste mai departe