|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Noutati » Panasonic prezintă LUMIX G6, cameră DSLM cu senzor Live MOS de 16MP
  • Urmareste-ne!

Panasonic prezintă LUMIX G6, cameră DSLM cu senzor Live MOS de 16MP 

Succesorul lui Panasonic LUMIX G5, modelul
LUMIX DMC-G6, este o cameră foto din categoria
DSLM (Digital Single Lens Mirrorless) care pune
în centrul atenţiei un senzor de imagine
Live MOS (16.05MP) cu funcţie ‘Low Light AF’,
capabil să obţină poze de bună calitate chiar
şi cu lumină slabă.

Ajutată de noul procesor Venus Engine, Panasonic LUMIX G6 obţine poze folosind sensibilitate între ISO 160 şi ISO 25.600 (mod extins), iar pentru rezultate deosebite în condiţii de lumină slabă avem funcţiile ‘Low Light AF’ şi ‘Accurate AF’. Sunt prezente mai multe moduri de focalizare, cum ar fi Auto Focus pe zone multiple, detectarea feţei, urmărirea AF-ului (permite camerei foto să urmărească obiectele aflate în mişcare fără a pierde focalizarea). Utilizatorii Panasonic LUMIX G6 pot surprinde scenele rapide în cadre multiple, fotografiind în rafală la 7 cadre pe secundă folosind rezoluţia maximă a aparatului.

Încadrarea imaginilor este realizată cu un vizor OLED recomandat prin luminozitatea superioară alternativelor cu tehnologie LCD, ce promite vizibilitate mai bună în lumină puternică şi autonomie extinsă a bateriei datorită consumului redus de energie. În funcţie de situaţie, putem alege între Vizorul Electronic (EVF) cu senzor de detecţie a ochiului şi monitorul de 3.0-inch cu braţ mobil pentru a realiza cadrele şi videoclipurile. Cel din urmă permite focalizarea selectivă a imaginii prin simpla atingere a ecranului.

Totuşi, Panasonic G6 nu se limitează doar la fotografii. Modul video 24p permite utilizatorilor să realizeze filmări care în momentul vizualizării să aibă aspectul peliculei de la cinematograf. Senzorul şi motorul de procesare Venus Engine permite captură video în format Full HD 1080/50p cu sunet stereo, salvând fişierele în container AVCHD sau MP4 pentru compatibilitate deplină cu o gamă largă de dispozitive de redare.

În premieră pentru gama LUMIX G, modelele LUMIX DMC-GF6 şi LUMIX DMC-G6 suportă conectivitate Wi-Fi şi NFC, pentru mai multă flexibilitate la vizualizarea şi transferul imaginilor către alte dispozitive. După etapa iniţială de configurare, tableta şi smartphone-ul pot fi conectate printr-o simplă atingere, fără să introducem de fiecare dată informaţiile de autentificare.

Adauga un comentariu