|duminică, iunie 20, 2021
Sunteti aici: Home » Politic » Oreste, MESAJ BIZAR pentru Elena Udrea, imediat după ce blonda fostului preşedinte a devenit ARESTABILĂ
  • Urmareste-ne!

Oreste, MESAJ BIZAR pentru Elena Udrea, imediat după ce blonda fostului preşedinte a devenit ARESTABILĂ 

Oreste Teodorescu i-a transmis Elenei Udrea un mesaj, imediat dupăoreste-mesaj-bizar-pentru-elena-udrea-imediat-dupa-ce-blonda-fostului-presedinte-a-devenit-arestabila ce deputaţii au aprobat cererile DNA de arestare şi de începere a urmăririi penale.

„Doamnă, o melodie să vă îmbărbăteze mâine dimineaţă. Aţi fost tare. Să vă gândiţi la toate şi să nădăjduiţi la iertare. Păcat… dacă v-aţi fi folosit talentul în ceva constructiv şi pentru România, aţi fi putut face politică”, a scris peFacebook Oreste, care i-a dedicat fostului ministru melodia Kalinka.

În urmă cu trei zile, Udrea a declarat la un post TV că Oreste Teodorescu i-ar fi dat mai multe documente în schimbul a 10.000 de euro.

Oreste a respins acuzaţiile, spunând că scrisul de pe bileţelul prezentat de Elena Udrea nu îi aparţine şi că o va acţiona în judecată.

Noaptea trecută, deputaţii au aprobat toate cele şase cereri ale procurorilor, pe numele deputatului Elena Udrea, pentru începerea urmăririi penale, reținere și arestare preventivă în dosarele „Gala Bute” și „Microsoft”.

Drept urmare, Elena Udrea poate fi reţinută în orice moment.