|vineri, decembrie 8, 2023
Sunteti aici: Home » Noutati » Orange TV, noul jucător pe piaţa serviciilor prin satelit din România
  • Urmareste-ne!

Orange TV, noul jucător pe piaţa serviciilor prin satelit din România 

După ce a pregătit terenul prin demersurile necesare
(tehnice şI birocratice), Orange România şi-a făcut
oficial intrarea pe piaţa serviciilor de retransimie
televiziune prin satelit (DTH). Începând de astăzi,
Orange Tv intră în competiţie cu servicii precum
Dolce, Focus Sat sau Digi. 

 

Operatorul portocaliu vine cu o ofertă împărţită în trei pachete de bază (Local HD-36 canale, World HD-65 şI Universe HD-95), la abonamente care variază de la 5 euro (TVA inclus) la 12 euro. Pentru a putea folosi noul serviciu, este nevoie de următoarele echipamente: reveiver HD, Tv card şI kit de antenă. La tarifele menţionate mai sus (cu două trepte de reduceri pentru abonaţii operatorului) se  mai adaugă şI alte costuri precum instalare (20 de euro) şI activare (20 euro). Aceste costuri nu sunt suportate de abonaţii existenţi. De asemenea, se mai adaugă chiria celor trei echipamente HD, o taxă lunară de 3 euro.

|n cele trei pachete de bază menţionate sunt 6 canale HD, respectiv 19 şI 37, canalele TV fiind transmise prin intermediul satelitului SES Astra. Serviciul Orange TV prin satelit permite restricţionarea accesului copiilor la oricare dintre canale şi configurarea a până la 5 liste personalizate de canale favorite, în care posturile TV pot fi ordonate în funcţie de preferinţe.
Pentru cei pasionaţi, există şi extraopţiunea SuperNights HD, programe XXX, pentru care se plăteste o taxă suplimentară.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu