|miercuri, iulie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Sport » OLIMPIA SATU MARE – METALUL REŞIŢA
  • Urmareste-ne!

OLIMPIA SATU MARE – METALUL REŞIŢA 

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, meciul etapei IMG_7223
a XIII-a a Ligii a II –a la fotbal în compania formației
Metalul Reșița. În această partidă, sătmărenii
s-au impus cu scorul de 1-0.

 
„Galben-albaștrii” au început foarte bine jocul, au avut mari ocazii încă din primele minute ale partidei prin Bujor, Zsiga și Iuhas. În minutul 13, oaspeții au pus în pericol poarta lui Miron, dar scorul a rămas neschimbat. Câteva minute mai târziu, Bujor a trimis balonul puțin pe lângă, iar în minutul 27, Vasile Octavian a șutat puternic încercând să înscrie, dar Miron a respis.

Pană a fost avetizat de central la jumătatea partidei, iar în minutul 45, meciul a fost întrerupt de arbitru care l-a trims pe antrenorul Reșiței în tribună. Scorul la pauză a rămas  0 –0.

În partea a doua a jocului, a fost o nebunie totală. Zsiga a încearcat să înscrie în minutul 64, dar portarul reșițean a respins în corner. Nebunia a început în minutul 77 când Danci vede cartonașul roșu și Metalul Reșița a rămas în zece oameni, iar antrenorul secund, a fost trimit și  el să ia loc în tribună alături de Pană pentru că a protest la cartonașul roșu.

„Galben-albaștrii” au deschis scorul în minutul 85,  când Pascal respinge balonul la Bujor, iar acesta a înscris primul gol al partidei. Câteva minute mai târziu, mai exact în minutul 91, oaspeții au rămas în nouă oameni, după ce arbitrul de centru a acordat al doilea cartonaș roșu pentru oaspeți, de această dată lui Cristian Robert.

Astfel, Olimpia a obținut victoria în fața propriilor suporteri și au ținut acasă cele trei puncte puse în joc.

„Nu am nici o problemă, eu felicit echipa gazdă, o echipă bună. Știam că vom întâlni o echipă bună, au jucat primele 15 minute, după care consider că ne-am impus jocul în condițiile în care ne-au lipsit doi fundași centrali. Nu am nimic cu cei de la Satu Mare, dar nu am încotro și trebuie să ajung la arbitrii. Când văd așa ceva îmi vine să mă retrag. Arbitru al patrulea a venit la Satu Mare să aibă o problemă cu Pană, eu așa sunt, nu mă pot schimba pe mine arbitrii. Eu nu respect arbitrii, mi-au demonstrat că nu știu ei, fotbal în momentul în care l-a eliminat pe Robert Cristian. Vreau să-i spun arbitrului că el trebuie să gândească când arbitrează un meci, să se uite pe banca de rezerve că acolo sunt foști fotbaliști care au jucat fotbal adevărat și trebuie să-i respecte”, a declarat antrenorul Metalului Reșita, Marian Pană.

„Am trăit și noi meciul ca și actorii din teren, la intensitate maximă, au câștigat un meci care, după părerea mea trebuia să fie mult mai ușor, dar e bine că am adunat cele trei puncte, asta contează. Felicit băieții că au reușit să marcheze încă odată pe la finalul meciului, au dat dovadă de caracter”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Înainte de fiecare meci ne dorim victoria cu toții, am muncit mult toată săptămâna, ne-am descurcat foarte bine la antrenamente. Felicit jucătorii și echipa pentru că singuri nu putem să reușim nimic niciodată. Sperăm să mai strângem puncte, mai avem trei meciuri importante, două acasă și unul în deplasare și sperăm să strângem 9 puncte”, a declarat marcatorul golului, Vlad Bujor.

Olimpia Satu Mare: Miron – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu, Svarczkopf (65 Feier), Villand, Zsiga (75 Molnar), Lemac (78 Roatiș) Bujor.
 

Adauga un comentariu