|luni, august 2, 2021
Sunteti aici: Home » Sport » Olimpia Satu Mare a îngenunchiat UTA Arad
  • Urmareste-ne!

Olimpia Satu Mare a îngenunchiat UTA Arad 

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, în deplasare olimpia(1)
la Arad, meciul etapei a IV-a a Ligii a II-a la fotbal.
Elevii antrenorului Tiberiu Csik s-au impus în fața
„Bătrânei Doamne” cu scorul de 2-1.
Primele minute ale partidei au fost dominate de formația gazdă. În minutul 22, Șuta l-a faultat pe Bîrză în careu, iar arbitrul de centru a dictat lovitură de penalty. Lovitura de pedeapsă a fost executată printr-o semi-scăriță de Marcu care a deschis scorul pentru arădeni. În minutul 25 gazdele au înscris în propria poartă prin Neagu și astfel, scorul la pauză a fost 1-1.

În partea a doua a jocului, ambele formații au avut multe ocazii, însă nici una nu a fost finalizată cu succes. În minutul 75, antrenorul Tiberiu Csik a făcut o schimbare inspirată, l-a trimis în teren pe Petrică Dragoș. Acesta în minutul 92, ajutat de pasa lui Lemac a înscris, de la 7 metri, golul victoriei pentru Olimpia Satu Mare.

« A fost un meci tensionat, am avut ocazii, iar băieții cu ardoare și ambiție au făcut ca cele trei puncte să fie ale noastre. Pregătirea noastră a făcut diferența în acest meci”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Antrenorii Olimpiei Satu Mare i-au trimis în teren pe: Şuta – D. Muntean, Bălău, C. Ene, Iuhas – Feier, Villand, Scvarzkopf, Zsiga (minutul 87 Micaș)- Lemac, Bujor (minutul 75 Dragoș).