|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » OFERTA INCREDIBILA de vacanta! Nu o rata! Bilete de avion la numai 9,99 euro pe ruta Bucuresti – Bruxelles
  • Urmareste-ne!

OFERTA INCREDIBILA de vacanta! Nu o rata! Bilete de avion la numai 9,99 euro pe ruta Bucuresti – Bruxelles 

Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, a anuntat o ofertaOFERTA INCREDIBILA de vacanta! Nu o rata! Bilete de avion la numai 9,99 euro pe ruta Bucuresti - Bruxelles
prin care biletele pentru Bruxelles (aeroportul Charleroi) cu plecare de peaeroportul
Henri –Coanda (Otopeni) din Bucuresti pornesc de la 9,99 euro.Oferta este valabila
pana la finalul zilei de 19 februarie, pentru plecarile programate pentru lunile martie
si aprilie. Pretul nu include alte costuri precumbagajul de cala.
Ryanair , o companie care este prezenta din 2008 pe piata din Romania, dar abia in luna aprilie anul trecut a reluat zborurile din Bucuresti. Prima destinatie a fost Londra, iar apoi Dublin, urmand ca Ryanair sa ajunga sa opereze in vara zboruri de pe aeroportul Otopeni spre aeroporturile din Dublin (4 pe saptamana), Londra (doua pe zi), Madrid ( un zbor pe zi), Bruxelles ( unul pe zi), ultimele doua destinatii fiind anuntate de companie astazi.
Pe rute precum Madrid sau Londra, Ryanair concureaza cu compania aeriana de stat Tarom.
Ryanair, o companie cu o istorie de 30 de ani, a inregistrat din aprilie anul trecut pana in prezent, circa 250.000 de pasageni pe rutele pe care le opereaza cu plecare de pe aeroportul Otopeni.
Pe piata din Romania, Ryanair concureaza cu companii aeriene precum Wizz Air si Blue Air.
La nivel international, Ryanair opereaza in 30 de tari, pe aproape 190 de aeroporturi si este lider pe segmentul low-cost in tari precum Spania, Italia, Belgia sau Polonia. Anul trecut, compania aeriana a intrat pe 19 aeroporturi printre care si Copenhaga, Hamburg, Santorini sau Stuttgart. In total, Ryanair are peste 80 de milioane de pasageni anual pe zborurile pe care le opereaza si are 10.000 de angajati.

 

Adauga un comentariu