|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Noutati » Obsesia pentru gadgeturile Apple: doi tineri chinezi își vând rinichii pentru noul iPhone 6s
  • Urmareste-ne!

Obsesia pentru gadgeturile Apple: doi tineri chinezi își vând rinichii pentru noul iPhone 6s 

În ultimii opt ani, compania Apple Inc. a câștigat numeroși fani în întreaga lume,obsesia-pentru-gadgeturile-apple-doi-tineri-chinezi-isi-vand-rinichii-pentru-noul-iphone-6s dornici să intre în posesia celor mai noi modele de iPhone și iPad la fiecare lansare.

Totuși, atitudinea a doi tineri chinezi șochează, ducând obsesia pentru gadget-urile Apple la un cu totul alt nivel. Pentru a cumpăra noul iPhone 6s, relatează China Daily, aceștia au încercat să își vândă câte un rinichi.

Potrivit www.ibtimes.com, unul dintre bărbați, Wu, își dorea foarte mult un iPhone 6s, al cărui preț de aproximativ 830$ nu și-l putea permite. Dorind să ofere o soluție pentru această problemă, prietenul său, Huang, i-a sugerat că și-ar putea vinde câte un rinichi și astfel, amândoi vor putea intra în posesia unui telefon.

Pentru o asemenea tranzacție, barbații au contactat online un agent ilegal, care le-a cerut să se supună unor investigații medicale la un spital din Nanjing. Însă, pe 12 septembrie când erau programați la analize, agentul nu s-a prezentat. Astfel, Wu s-a răzgândit și i-a cerut prietenului să renunțe la plan.

Huang nu a ascultat, Wu a sunat la poliție, dar înainte ca oamenii legii să ajungă, Huang a fugit și nu a putut fi contactat de atunci.

Situația nu este însă singulară, în trecut existând cazuri similare. În 2012, cinci bărbați au fost arestați după ce un adolescent și-a vândut un rinichi pentru a achiziționa un iPhone și un iPad. În 2013, un cuplu a fost acuzat după ce a încercat să vândă trei nou-născuți pentru a obține suma necesară pentru iPhone 5. Anul trecut, un bărbat a încercat să își „închirieze” iubita pentru a-și cumpăra iPhone-ul 6.

Adauga un comentariu