|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Externe » O bătrână pretinde că are SABIA ANTICRISTULUI. „Crucifixurile cad de pe pereţi, arma IA FOC singură, am coşmaruri cu monştri” (FOTO)
  • Urmareste-ne!

O bătrână pretinde că are SABIA ANTICRISTULUI. „Crucifixurile cad de pe pereţi, arma IA FOC singură, am coşmaruri cu monştri” (FOTO) 

O bătrânică încearcă să vândă pe internet un obiect bizar. Femeia pretinde că deţineo-batrana-pretinde-ca-are-sabia-anticristului-crucifixurile-cad-de-pe-pereti-arma-ia-foc-singura-am-cosmaruri-cu-monstri SABIA ANTICRISTULUI, un obiect dorit şi vânat de mulţi adepţi ai paranormalului.Deşi existenţa unui asemenea „artefact” nu a fost dovedită vreodată,mai multe scrieri vechi menţionează o astfel de armă.

Bătrâna spune că deţine o astfel de sabie şi că o ţine într-i cameră specială, înconjurate de crucifixuri sfinţite. Spune că a cumpărat-o de la un colecţionar, care a avetizat-o că sabia este malefică, emanând o energie ciudată. Bătrâna mai spune că, până de curand, nu a avut probleme cu sabia, dar că, în ultima perioadă lucruri ciudate au început să se întâmple.

De exemplu, crucifixurile care înconjoară sabia au început să cadă inexplicabil de pe pereţi,chiar ea fiind martoră la o asemenea întâmplare. Potrivit femeii, crucifixurile au început să tremure pe pereţi şi să cadă, iar sabia apărea ca fiind încinsă în foc, apoi totul a devenit brusc la normal, însă în încăpere a rămas un miros ciudat de fum.cursed-sword

Adauga un comentariu