|vineri, decembrie 8, 2023
Sunteti aici: Home » Astrologie » NU se lipeste niciun LEU de ele! CINCI ZODII cu GHINION LA BANI
  • Urmareste-ne!

NU se lipeste niciun LEU de ele! CINCI ZODII cu GHINION LA BANI 

Se trezesc de multe ori cu portofelul gol si viseaza la ziua de salariu mereuNU se lipeste niciun LEU de ele! CINCI ZODII cu GHINION LA BANI

Cinci zodii se confrunta extrem de des cu probleme financiare:

5. Capricorn

Chiar daca nu au noroc efectiv la bani, acesti nativi reusesc sa stranga ceva bancnote prin zgarcenia caracteristica zodiei. Acest nativ prefera sa tina banii sub saltea, decat sa-si satisfaca vreun moft.

4. Balanta

Ba au noroc de bani in prima parte a vietii, pe care ii irosesc pe tot felul de lucruri inutile, ba au ghinion pana trec de cumpana de 30 de ani. In orice caz, cumparaturile sun cele care aduc Balantele in sapa de lemn mai tot timpul.

3. Berbec

Pentru ca nici nu au noroc intr-ale finantelor si nici nu sunt tocmai cumpatati, Berbecii pot suferi destul de mult din cauza banilor, sau, mai bine zis, din cauza lipsei lor.

2. Varsator

Partea buna este ca acesti nativi au noroc la bani, astfel ca nu le pare rau atunci cand cheltuiesc o avere pe diferite lucruri, in special pe cele ce tin de tehnologie.

1. Rac

Pagubosi din fire, cei nascuti sub acest semn nu au noroc la bani si vor ajunge la o stabilitate financiara doar daca au alaturi un partener descurcaret, care sa le administreze bugetul, informeaza revistateo.ro

Adauga un comentariu