|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Timp liber » Nou scandal la Dansez pentru tine: Mihai Petre, acuzat de o concurenta ca are favoriti
  • Urmareste-ne!

Nou scandal la Dansez pentru tine: Mihai Petre, acuzat de o concurenta ca are favoriti 

Un nou scandal la emisiunea „Dansez pentru tine„, dupa cel declansat de plecarea lui Wilmark. Familia coechipierei lui Giani Kirita, Dana, crede ca Mihai Petre ar favoriza una dintre concurente.

„Dana, nu mai dansa. Intra, ia-ti la revedere. Mihai Petre e prieten cu tatal lui Sore. Hai, lasa-ma ca m-am saturat (…). Efectiv a trebuit sa condamne pe cineva la duel cu Ruby, pentru ca normal ca Ruby nu o sa iasa”, a spus sustinatoarea Danei. Dupa duel, voturile telespectatorilor au decis ca echipa eliminata fie cea formata din Giani Kirita si partenera sa, Dana Matei. Publicul a decis, cu aproape 54,83% din voturi sa ii trimita mai departe pe Ruby si Alex.

La editia de vineri seara, transmisa ca de obicei in direct, echipele din care fac parte Sore si Dima au avut evolutii de exceptie. Sore si Dark i-au impresionat pe membrii juriului cu un dans inspirat de un videoclip al lui Beyonce, in care Dark a dansat pe pantofi cu tocuri inalte si mai mici cu trei numere. Pentru performanta lor artistica, cei doi au fost rasplatiti cu 10 pe linie.

Un moment special in afara concursului a fost oferit de Oana Roman. Insarcinata in 6 luni, aceasta a fost prezenta in emisiune pentru un caz umanitar.

Adauga un comentariu