|vineri, decembrie 8, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Niciun careian nu s-a prezentat la Primărie pentru a da în judecată Electrica
  • Urmareste-ne!

Niciun careian nu s-a prezentat la Primărie pentru a da în judecată Electrica 

În pofida apelului lansat de administraţia publică locală, niciun careianNiciun careian nu s-a prezentat la Primărie pentru a da în judecată Electrica nu s-a prezentat până ieri la Primăria Carei pentru a anunţa că intenţionează să dea în judecată societatea Electrica SA pentru pagubele suferite în urma penelor de curent din preajma Revelionului.

“Toată presa a scris că locuitorii municipiului Carei care vor să dea în judecată Electrica pentru a-şi recupera pagubele produse de pana de curent înregistrată de Revelion se pot adresa Primăriei Carei pentru a beneficia de asistenţă juridică. Interesant este faptul că niciun careian nu a venit la primărie în acest scop. Am tipărit şi trimis scrisori tuturor locuitorilor municipiului, care vor fi distribuite în aceste zile. Sperăm ca apoi cetăţenii să ni se adreseze în număr mai mare”, ne-a declarat primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs.

Consiliul Local Carei, reunit luni într-o şedinţă informală după penele de curent din perioada Revelionului, a decis ca locuitorii municipiului păgubiţi în urma întreruperii furnizării energiei electrice să fie sprijiniţi în eventualele procese intentate pentru recuperarea pierderilor. Locuitorii pot beneficia de sprijinul administraţiei locale în cazul în care doresc să se îndrepte împotriva societăţii Electrica pentru a-şi recupera pagubele pe calea instanţei.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu