|sâmbătă, octombrie 1, 2022
Sunteti aici: Home » Sport » NE-AU BĂTUT OLTENII !
  • Urmareste-ne!

NE-AU BĂTUT OLTENII ! 

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, olimpia(2)
în deplasare la Craiova, meciul etapei a V-a a Ligii
a II-a la fotbal în compania formației CS U Craiova.
Sătmărenii au fost învinși de olteni cu scorul de 1-0 .
În prima parte a jocului « galben – albaștrii » au avut câteva ocazii importante, în minutul 24 Feier a șutat de două ori în portar, iar cinci minute mai târziu, același Feier a preluat balonul și a încercat să treacă de Ljubinkovic, însă nu a reușit să finalizeze deoarece a fost blocat de fundaș. Craiovenii au avut o lovitură liberă periculoasă în minutul 42, dar arbitrul de centru a dictat fault la portar și astfel scorul la pauză a fost 0 – 0.

În mitanul secund, ocaziile au fost de partea gazdelor. În minutul 75, oltenii au profitat de apărarea slabă a Olimpiei și au deschis scorul prin Ferfelea care a driblat în careu și a înscris primul gol.

Până la finalul partidei, elevii antrenorului Tiberiu Csik au atacat poarta apărată de Brac, dar de această dată ultimele minute din joc nu le-a adus noroc și au pierdut cu scorul de 1 – 0.

„Suntem puțin dezamăgiți, poate meritam un egal. A fost de-ajuns să facem o singură greșeală ca să luăm un gol. Am pierdut, dar jocul a fost mulțumitor. Vom încerca să obținem o victorie în următorul meci pe care îl vom avea acasă”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Olimpia Satu Mare: Şuta (cpt.) – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas – Feier (64 Dragoș), Villand, Scvarzkopf, Zsiga – Kinczel (78 Roatiș), Gavrilescu (81 Molnar).

Adauga un comentariu