|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Externe » Monstru marin capturat în apropierea unei zone contaminate radioactiv
  • Urmareste-ne!

Monstru marin capturat în apropierea unei zone contaminate radioactiv 

Dacă producătorii de la Hollywood ar dori să realizeze un film de groază, ar trebui să ofere rolul principal acestui monstru maritim.monstru-marin-capturat-in-apropierea-unei-zone-contaminate-radioactiv

Poate vi se va părea incredibil, dar această bestie este de fapt un pește, în ciuda asemănării cu o creatură marină de pe altă planetă.

Pescarul japonez Hiroshi Hirasaka a fost uimit când a văzut captura și s-a fotografiat cu lupul de mare, postând fotografiile pe Twitter, scrie thesun.co.uk.

Această specie crește, în mod obișnuit, până la 1.1 metri și o greutate de 15 kg, dar captura lui Hiroshi măsura aproximativ 2 metri și gura sa enormă putea înghiți un copil.

Acest pește uriaș prins în apele coastei insulei Hokkaido ridică numeroase semne de întrebare cu privire la impactul pe care l-a avut dezastrul nuclear de la Fukushima din 2011 asupra vieții marine din apropiere.

Anul trecut, un somn uriaș a fost descoperit în apropierea zonei unde a avut loc cea mai mare catastrofă nucleară din istorie, la Cernobîl.
Foto: Twitter

Adauga un comentariu