|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Fashion » Modelul Andrej Pejic a devenit.. femeie! (Foto)
  • Urmareste-ne!

Modelul Andrej Pejic a devenit.. femeie! (Foto) 

Andrej Pejic, unul dintre cele mai faimoase nume din industria modei, a recunoscut ca si-a facut o operatie de schimbare de sex, facand astfel primii pasi pentru a deveni femeie.

Interventia, care a avut loc in cel mai mare secret, l-a transformat pe Andrej in Andreja. Acum, aceasta este pregatita sa povesteasca prin ce a trecut, declarand pentru revista People ca are „datoria sociala” de explica traseul pe care l-a urmat.

Andreja recunoate ca si-a dorit dintotdeauna sa devina femeie. „Una dintre primele mele amintiri este ca ma invarteam in fusta mamei, incercand sa arat precum o balerina… Mi-am tinut visurile si fanteziile pentru mine si am ajuns destul de bun in a poza ca baiat. Insa acundeam ceea ce eram„, a declarat modelul.

Andrej a crescut in Melbourne, Australia, si a aflat ca nu sunt putini cei ca el la 13 ani, cand, la biblioteca, a cautat pe Google expresia „schimbare de sex”. De atunci, sustine modelul, viata i s-a schimbat.

Internetul m-a ajutat sa descopar ca existau cuvinte care sa descrie sentimentele mele si termeni medicali„, a afirmat Andreja.
Pejic a fost model androgin pentru Jean Paul Gaultier si nu numai, fiind un nume cunoscut in aceasta industrie. Desi era mandru de faptul ca nu era neaparat incadrat intr-un sex, si-a dorit sa ajunga sa se simta confortabil in pielea sa.

„Trebuia sa fiu corect cu mine, iar cariera sa se muleze (pe aceasta shimbare – n. red.) „, a mai declarat modelul, care s-a operat recent in America.

 

Adauga un comentariu