|vineri, mai 14, 2021
Sunteti aici: Home » Timp liber » Miss Franta a castigat Miss Models International! Aplaudata de 15.000 de oameni la Sibiu!
  • Urmareste-ne!

Miss Franta a castigat Miss Models International! Aplaudata de 15.000 de oameni la Sibiu! 

Peste 15.000 de oameni au asistat vineri seara,
in Piata Mare din Sibiu, la marea finala
a concursului Miss Models International.
Frumoasele cocurente, provenind din tari de pe patru continente, insa locuind in prezent in Statele Unite ale Americii, au ajuns pe scena la carma unor motociclete de mare putere, au dansat si au defilat pe un podium de 80 de metri lungime.

Finalistele, selectate nu doar pe criterii de frumusete si inteligenta, cat si pe baza CV-ului bogat in proiecte importante, au luat parte la trei probe decisive: au defilat in costume nationale din tarile lor natale, in lenjerie intima si in rochii de seara, printre proiectii uluitoare de lasere si efecte speciale.

Participantele au fost evaluate de un juriu de specialitate, din care au facut parte designerul Catalin Botezatu, bloggerita de fashion Carmen Negoita, Dr. Kasem Abu Bakr, impresarul George Manny (Diaspora Models), reprezentantul presei locale Calin Bucur si designerul sibian Delia Lungu.

Acestia au decis, in urma celor doua ore de concurs, ca doar cinci concurente sa fie premiate. Clasamentul a aratat, in final, astfel:

Locul 1 – Miss FrantaAudrey Bonecker
Locul 2 – Miss SerbiaYorka Vukosajjelnik
Locul 3 – Miss MoldovaDomnita Sajin
Premiul special la proba de costum national – Miss Haiti Day Lys
Premiul special la proba de lenjerie intima – Miss UcrainaLucia Pe
Premiul special pentru aptitudini artistice – Miss Bulgaria USASilviya Taseva