|vineri, iulie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Miron Mitrea, la DNA. Deputatul PSD este cercetat pentru corupţie
  • Urmareste-ne!

Miron Mitrea, la DNA. Deputatul PSD este cercetat pentru corupţie 

UPDATE 11:43 – Miron Mitrea a declarat, la ieşirea miron-mitrea-la-dna-deputatul-psd-este-cercetat-pentru-coruptie
de la DNA, că a fost chemat de procurori pentru
a semna procesul verbal de luare la cunoştinţă
a probelor din dosarul în care este acuzat
de corupţie privind lucrări la casa mamei sale.
Deputatul PSD a mai spus că dosarul a rămas „exact la fel” ca atunci când a fost restituit de judecătorii instanţei supreme procurorilor DNA în vederea refacerii urmăririi penale. El a precizat că, la un moment dat, prejudiciul din acest dosar fusese scăzut de la nouă miliarde de lei vechi la cinci miliarde de lei vechi, dar în prezent a fost urcat din nou la suma iniţială. Mitrea a precizat că în acest caz a fost începută în 2005 şi nu este finalizată nici în prezent.
————————————–

Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, s-a prezentat, în această dimineață, la Direcția Națională Anticorupție în dosarul în care este cercetat pentru fapte de corupție în legătură cu renovarea casei mamei sale.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, Miron Mitrea a fost citat pentru prezentarea materialului de urmărire penală în acest dosar.

În 26 aprilie 2012, procurorii DNA l-au citat pe fostul ministru al Transporturilor pentru a-i face cunoscut faptul că au început din nou urmărirea penală față de el în acest dosar, prilej cu care acesta le-a spus anchetatorilor să fie mai atenți la proceduri.

Atunci, Miron Mitrea a declarat la ieșirea din sediul DNA că i s-a comunicat că s-a reluat urmărirea penală în acest dosar, început în 2005, și a fost pus să semneze un proces-verbal.

Citeste mai departe