|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Externe » Militari kenyeni – FILMAŢI de camerele de supraveghere FURÂND din magazine, după atacul terorist din Nairobi
  • Urmareste-ne!

Militari kenyeni – FILMAŢI de camerele de supraveghere FURÂND din magazine, după atacul terorist din Nairobi 

Înregistrările efectuate de camerele demilitari-kenyeni-filmati-de-camerele-de-supraveghere-furand-din-magazine-dupa-atacul-terorist-din-nairobi-
supraveghere instalate la centrul comercial Westgate
din Nairobi, atacat în urmă cu patru săptămâni
de un comando islamist, arată militari kenyeni
care fură diverse bunuri, afirmă sâmbătă
cotidianul The Nation – citat de Mediafax.
Publicarea acestor informaţii are loc la două zile după ce parlamentarii care se ocupă de anchetarea acestui atac au conchis că armata nu a comis furturi.

Comercianţii din Westgate au anunţat că li s-au furat bunuri din magazine, acte atribuite forţelor kenyene la încheierea luptelor cu atacatorii.

Potrivit The Nation, înregistrarea video de 30 de minute arată „numeroşi soldaţi în timp ce răscolesc supermarketul Nakumatt şi părăsindu-l cu sacoşe de plastic prin care nu se vedea ce conţin”.

Aceeaşi înregistrare, datată a doua zi după atac, când doar armata avea acces la centrul comercial, arată soldaţi în uniformă care lasă armele pentru a putea avea mâinile libere în vederea sustragerii de bunuri din magazine.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu