|joi, septembrie 21, 2023
Sunteti aici: Home » Externe » Medicii nu au nicio EXPLICAŢIE! Ce s-a întâmplat după ce un tată şi-a ţinut fiul nou-născut în braţe pentru prima dată (VIDEO)
  • Urmareste-ne!

Medicii nu au nicio EXPLICAŢIE! Ce s-a întâmplat după ce un tată şi-a ţinut fiul nou-născut în braţe pentru prima dată (VIDEO) 

Un tânăr de 24 de ani din Utah, Statele Unite, proaspătmedicii-nu-au-nicio-explicatie-ce-s-a-intamplat-dupa-ce-un-tata-si-a-tinut-fiul-nou-nascut-in-brate-pentru-prima-data-video
tătic al unui băieţel, a început să simtă rău
cu câteva ore înainte de a-şi ţine, pentru prima
dată, fiul în braţe.

După ce şi-a îmbrăţişat copilul, Josh Robison a intrat într-o comă din care nu s-a mai trezit niciodată, scrie Daily Mail. Tânărul a murit vineri, după câteva luni în care a fost ţinut în viaţă doar de aparate.

Josh şi soţia lui, Erica, erau căsătoriţi de 18 luni şi abia aşteptau să devină părinţi.

După o vizită făcută părinţilor, tânărul student a început să simtă rău. Iniţial, a crezut că este vorba despre o răceală, însă când a văzut că nu-i mai trece, Josh s-a dus la medic. În urma analizelor, bărbatul ar fi avut o infecţie la o valvă a inimii, iar după mai multe investigaţii doctorii au descoperit că infecţia cuprinsese toata inima. A fost supus unei intervenţi chirurgicale şi începuse să se simtă mai bine.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu