|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » MEDALIE DE ARGINT PENTRU POLIŢIŞTII SĂTMĂRENI
  • Urmareste-ne!

MEDALIE DE ARGINT PENTRU POLIŢIŞTII SĂTMĂRENI 

Echipa poliţiştilor sătmăreni, participantă la competiţia MEDALIE DE ARGINT PENTRU POLIŢIŞTII SĂTMĂRENI
europeană SPARTA 300, ce s-a desfăşurat sâmbătă,
30 noiembrie a.c., în Ungaria, a urcat pe podium,
cucerind medalia de argint şi premiul special
pentru cel mai compact şi bine organizat echipaj.
Agent şef adjunct de poliţie Lazin Horatius şi agent principal de poliţie Mândruţ Gabriel, doi dintre luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Satu Mare, au participat, la finele lunii noiembrie, la competiţia organizată de TEK – Unitatea Centrală Antiteroristă a Ungariei. La acest concurs au participat 14 echipaje din structurile speciale ale Poliţiei, din 10 ţări europene, membre ale organizaţiei ATLAS, organizaţie specializată în lupta împotriva terorismului.

Probele au constat în exerciţii calistenice, făcute doar cu greutate propriului corp, dar şi cu greutăţi, presupunând un adevărat maraton: 300 de exerciţii cu un grad ridicat de dificultate, corect executate, fără întrerupere, în 18 minute. Echipa poliţiştilor sătmăreni a reuşit performanţa de a executa aceste serii de exerciţii în 11 minute, reuşind să impresioneze juriul nu numai prin rezultatul obţinut, ci şi prin modul în care cei doi membri s-au completat reciproc şi au colaborat în concurs.

Din toate cele 14 echipe, poliţiştii sătmăreni au cucerit locul II şi premiul special al juriului pentru cea mai compactă echipă, această titulatură     cuvenindu-se, de altfel, întregului Serviciu pentru Acţiuni Speciale din Poliţia sătmăreană.

Adauga un comentariu