|vineri, iulie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Martorul-cheie în cazul băieţelului ucis de câini: Fratele lui Ionuţ nu mi-a spus nimic, era în stare de șoc și zicea că vrea la buni
  • Urmareste-ne!

Martorul-cheie în cazul băieţelului ucis de câini: Fratele lui Ionuţ nu mi-a spus nimic, era în stare de șoc și zicea că vrea la buni 

Sandu Octavian, bărbatul care apare în imaginile
surprinse de camerele de supraveghere în Parcul Tei,
susține că l-a găsit pe Andrei, fratele mai mare
al copilului ucis de maidanezi, la aproximativ
un kilometru de parc, l-a dus la bunica lui,
după care l-a căutat și pe celălalt copil.
Sandu Octavian s-a prezentat luni la Parchetul General, unde a fost audiat ca martor în dosarul decesului copilului atacat de câinii maidanezi în zona Parcului Tei din Capitală.

„Am fost audiat ca martor. Mi s-a cerut de către procurori să explic ce s-a întâmplat, cum am participat la recuperarea lui Andrei. L-am găsit pe stradă, la circa un kilometru de parc. Copilul era speriat”, a declarat bărbatul la ieșirea din sediul Parchetului.

El a precizat că l-a dus pe Andrei la un agent de pază din parc și apoi la bunica acestuia iar femeia a întrebat unde este cel de-al doilea copil, Ionuț.

„Andrei nu mi-a spus nimic, era în stare de șoc și zicea că vrea la buni”, a spus Sandu Octavian, potrivit Agerpres.

El a afirmat că a luat numărul de telefon al agentului și apoi a plecat în căutarea lui Ionuț, în zona în care îl găsise pe Andrei, însă nu l-a găsit. L-a sunat pe agentul de pază iar acesta a anunțat poliția.

Avocatul lui Sandu Octavian, Marius Șocae, a precizat că acesta este om de afaceri și are o firmă în zona respectivă.

De asemenea, avocatul a arătat că Andrei nu i-a spus nimic de fratele lui, Sandu Octavian aflând de cel mic în momentul în care a întâlnit-o pe bunică.

Citeste mai departe